kandidaten

Om livet som läkarstudent

Läsvärt!

NoneLäs debattsidorna i senaste numret av Läkartidningen (http://www.lakartidningen.se/engine.php?articleId=11221, länkskapandet fungerade tyvärr inte)! Och observera att en förändring faktiskt utlovas.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Maskros
skriven :

Hej!

Jag har lagt till din blogg som länk på min blogg. Tyckte det var fair play att du vet att den existerar och vad den innehåller.

//Maskros

2 M
skriven :

Vi som startade kursen nu har fortfarande 5 veckors SVK, möjligen någon dag kortare. Men en förändring är i alla fall att vi har två tentor istället för en - en efter ögon, önh och neuro och sen en efter psyk och beroende.

Men det är ju fortfarande fascinerande att de i toppen fortfarande kan sitta och vara så himla nöjda, när de som undervisar och läser kurserna vet att det inte funkar så i verkligheten.

Bra jobbat!

3 Kandidaten
skriven :

Maskrosbarn: Tack, det var snällt. Vilken tjusig bakgrund du valt! ;-)M: I själva verket ska tydligen SVK tas bort alldeles till ht 2009, hört från en säker källa. Så saker händer, tydligen, om man orkar kämpa tillräckligt mycket.Men som sagt, fascinerande replik, fascinerande ignorans för de problem som togs upp i artikeln.

4 Henke
skriven :

Tänkte först vadårå? Vad är grejen? Såg sen i artiklen att Linköping och KI har ungefär samma poängfördelning på dessa ämnen. Ja, jag läser i Linköping. Gissa om det var kul att ha neurologiplacering i exakt 4 dagar pga en tenta samt julledighet. Känner mig inte direkt som en superfena på neuro om man säger så. Men vi har dock totalt en hel termin folkhälsa samt åtta veckor primärvårdsplacering under utbildningen! Jippi!

5 Kandidaten
skriven :

En termin folkhälsa kontra fyra dagar neuro?! Man undrar hur de tror att verkligheten ser ut.

6 Kajsa
skriven :

Bra sida du har! Jag har läst igenom några av dina andra inlägg och jag gillar vad jag ser :).